• Matilde

Påske frokostI søndags på påskedag, holdte jeg påske frokost med min dejlige familie. I min hjemby er det tradition at alle, især børn, puster, maler og triller æg. Men i år tænkte jeg at vi skulle gøre det lidt anderledes. Istedet for at æggene går til spilde ved at blive pustet eller trillet ned af bakker, kan man blot male de hårdkogte æg og derefter spise dem til frokost. Så ser de både flotte ud, man holder fast i en tradition og ægget går ikke til spilde.

I søndags fandt jeg derfor noget akryl maling frem og så malede min familie og jeg ellers alle de hårdkogte æg.I min familie er vi glade for traditioner og sammenkomster, men nogle gange kan det være rart at friske de velkendte traditioner op med noget lidt mere moderne. Til vores påske frokost i år serverede vi derfor ikke kød, men holdte os til fisk, brød og æg. Desuden medbragte jeg en hjemmelavet bønne brownie som en lille dessert til senere på dagen.


Se opskriften under "opskrifter" eller klik her. Den er virkelig lækker.Velbekomme!

- Matilde