ca. 1 L
Nu hvor foråret for alvor er begyndt, kan det godt virke lidt uinteressant at skulle stå over den kogende gryde og tilberede varme måltider. Svaret er Hummus! Det er skønt med en stor skål hummus på en dejlig forårs dag. Man kan både bruge det som smørepålæg på et stykke lækkert hjemmebag, eller som en dip til et bundt gulerodsstænger.
Jeg er personligt vild med at dyppe bladselleri i hummus, og hvis man føler sig lidt ekstra kreativ kan man nemt tilføje lidt chili eller andre ingredienser og eksperimentere med smagen.
Ingredienser
250g Simply Organics Kikærter
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
1 citron - saften derfra
1 tsk stødt spidskommen
1 spsk tahin
½ tsk cayennepeber
2-4 spsk vand
3 kogte gulerødder
Tilberedning
Kikærterne tilberedes efter anvisningen på posen. Alt blendes sammen.
Så nemt er det altså!
Velbekomme, håber det smager.
- Matilde
Comments