top of page

Chokolade brownie på sorte bønner

  • Forfatters billede: Matilde
    Matilde
  • 23. apr. 2019
  • 1 min læsning

Opdateret: 13. maj 2019


I søndags medbragte jeg denne lækre bønne brownie til påskefrokosten hos min familie, læs opslaget på blokken (eller ved at klikke her) og få et par påske tips. Eller nyd blot en dejlig kage opskrift.

Ingredienser

400 g. Simply Organics sorte bønner

2 æg

1 dl. kakaopulver

150 g. sukker

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljesukker

1/4 tsk. salt

100 g. smeltet smør

100 g. hakket hasselnødder

200 g. hakket mørk 70% chokolade

Tilberedning


1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

2. Rens bønnerne, læg dem i blød og dræn dem efter anvisningen på emballagen.

Mos dem grundigt og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør godt igennem.

3. Hæld dejen i en form enten smurt med kokosolie eller betrukket med bagepapir.

4. Bag den i ovnen i ca. 20-30 minutter og lad den derefter køle af. Den smager bedst, hvis den får lov at hvile lidt.

Velbekomme!

- Matilde

Comments


© 2019 Udarbejdet af Matilde Øland

bottom of page